De Boer haalt El Ghazi bij wedstrijdselectie voor strijd om Johan Cruijff Schaal

Anwar El Ghazi zou zondag zijn officiële debuut voor het eerste elftal van Ajax kunnen maken. De aanvaller die in de voorbereiding met zijn vele doelpunten zoveel indruk maakte is bij de wedstrijdselectie gehaald voor het duel om de Johan Cruijff Schaal.

Het is nog niet bekend wie er verder in de wedstrijdselectie zal zitten, dat wordt zaterdag pas duidelijk. Ajax maakt via Twitter alleen bekend dat El Ghazi in ieder geval bij de groep zal zitten. De negentienjarige aanvaller kreeg vorige week al te horen dat hij dit seizoen deel zal uitmaken van de selectie, als vervanger voor de verhuurde Lesly de Sa.

Frank de Boer is duidelijk te spreken over El Ghazi: “Dat hij een fantastische voetballer is met veel potentie weten we bij Ajax al een tijdje”, zei de coach al eerder. “Maar de afgelopen weken op trainingen en in de oefenwedstrijden heeft hij heel nadrukkelijk op de deur geklopt. Het gaat snel met hem en dat heeft hij zelf afgedwongen.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts