Hoesen op zoek naar mooie, leuke club

Danny Hoesen keert deze zomer volgens zijn contract weer terug bij Ajax. Maar de 23-jarige aanvaller verwacht niet dat hij nog een wedstrijd voor de kersverse landskampioen speelt.

“Binnenkort zal ik in gesprek gaan met mijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior. Maar de insteek zal zijn mijn carrière bij een andere mooie, leuke club te vervolgen”, vertelt Hoesen tegenover Voetbal International. Zijn contract in de Amsterdam ArenA loopt nog een jaar door.

Sinds zijn komst van Fulham in augustus 2012 kwam hij tot negentien optredens in het eerste elftal van Ajax. Achter Kolbeinn Sigthórsson en Siem de Jong was hij derde keus. Sinds eind januari speelt hij op huurbasis bij PAOK Saloniki, maar daar kan hij ook niet rekenen op een basisplaats.

De Limburger vindt het niet erg dat de Griekse havenclub zijn optie tot koop niet heeft gelicht. “Het is voor mij ook beter om straks in een meer voetballende competitit te spelen. Daar kom ik beter tot mijn recht.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts