Aegon: ‘Jaar Ajax staat gelijk aan 25 jaar schaatsen’

Chris Maaskant (5) stal de show tijdens de huldiging van Ajax bij hoofdsponsor Aegon. De kleine inwoonster van Lekkerkerk vroeg op het podium of Daley Blind al een liefde had, reageerde teleurgesteld toen de Ajacied met ‘ja’ antwoordde, maar was dolblij met de bloemen die ze van hem kreeg.

“Prachtig toch?”, zei Aegon-CEO Marco Keim, die vanwege het feit dat de verzekeraar nog een extra half jaar doorgaat als hoofdsponsor, gekscherend ‘bedong’ dat Ajax bij de eventuele vijfde titel op rij volgend jaar met een halve selectie terugkomt.

“We zouden na dit seizoen stoppen. Ajax had echter nog geen nieuwe hoofdsponsor, maar wel de overtuiging dat ze die voor 1 januari zouden vinden. Daarom hebben ze Aegon gevraagd nog een half jaar door te gaan en we willen het goed overdragen”, legde Keim de onverwachte contractverlenging uit.

Schaatssport
“Ik vind het een fantastisch mooie club, met een geweldige exposure. Uit het jaarlijkse merkenonderzoek bleek dat in het eerste jaar net zo veel mensen wisten dat wij Ajax sponsorden als na 25 jaar in het schaatsen. Wat overigens niet wegneemt dat we ook met een goed gevoel terugkijken op onze periode in de schaatssport.”

Tekst: De Telegraaf

Related posts