‘Frank, wat maken die 4 uurtjes uit; wij wachten al vijf jaar’

Frank de Boer heeft zich zondag verbaasd over de supporters van Vitesse. De Arnhemmers hopen nog tweede te kunnen worden in de Eredivisie, maar toch werd er gejuicht toen de doelpunten van feyenoord tegen RKC Waalwijk op het scorebord verschenen. Wanneer feyenoord zou winnen van RKC, wat uiteindelijk ook gebeurde, zou Ajax immers sowieso geen kampioen kunnen worden.

De Boer snapt niet dat de Vitesse-fans de goals van feyenoord vierden. “Volgens mij willen ze hier echt geen kampioen worden”, zei hij tegen De Telegraaf, daarmee cynisch verwijzend naar de opmerking van oud-vitessevoorzitter Jordania die eerder deze week aangaf dat Vitesse geen kampioen mag worden omdat Chelsea dat niet wil. “Ik vind het echt triest. Heel vreemd gedrag. Het lijkt mij logischer dat ze juichen als feyenoord achter komt, maar het zal allemaal wel. Alleen ik volg het niet meer.”

Ook bij psv-fans is de cynische humor toegeslagen. Behalve dat men aangeeft komende transferperiode de lucht boven het stadion te willen gaan verkopen verscheen ook onderstaande zelfspot-tweet:

Related posts