Klaassen tekent contract tot 2018

In navolging van Joël Veltman heeft ook Davy Klaassen zijn toekomst verbonden aan Ajax. De middenvelder zette donderdagmiddag zijn handtekening onder een nieuw contract dat de looptijd heeft tot medio 2018.

Eerder deze week bereikten Klaassen en Ajax al een mondeling akkoord over de nieuwe verbintenis. Donderdagmiddag werd de overeenkomst bezegeld met de benodigde handtekeningen, waardoor de Oranje-international ook de komende vier seizoenen onder contract staat in Amsterdam.

De 21-jarige Klaassen beleeft dit seizoen zijn definitieve doorbraak bij Ajax en is al niet meer weg te denken uit de basis van de regerend en aanstaand kampioen van Nederland. De prestaties van de spelmaker maakten zelfs dusdanig veel indruk dat hij al debuteerde in de selectie van het Nederlands elftal.

Tekst: Soccernews

Related posts