There are no ads, please add some


Cillessen niet te genieten: ‘In het tweede heb ik ook met die jongens gespeeld’ (Incl video)

‘Ik kan het wel mooier maken, maar dat is het niet’, zegt Jasper Cillessen over de 3-1 nederlaag tegen Red Bull Salzburg. Wel vond de keeper dat Ajax beter speelde dan in de thuiswedstrijd tegen de Oostenrijkers.

Cillessen ontkent dat de selectie met het hoofd al bij de klassieker tegen Feyenoord was, die aanstaande zondag gespeeld wordt. Hij schrok niet van de vele wisselspelers die trainer Frank de Boer in de basis opstelde voor het duel in Salzburg.

Volgens de keeper is de nederlaag te wijten aan ‘te slordig spel’. Toch heeft Cillessen vertrouwen in een goede afloop tegen feyenoord, al is die wedstrijd niet het eerste waar hij aan denkt: ‘Eerst dit verwerken, en dan kijken we naar zondag’.Tekst: AT5


Gerelateerde posts