There are no ads, please add some


‘Ajax strikt talent Robert Muric(17) uit Kroatië’

Ajax heeft slim toegeslagen op de transfermarkt. De club heeft de zeventienjarige Robert Muric uit Kroatië weten te strikken. Volgens de Croatian Times zal Robert Muric vanaf juni de Amsterdamse aanval gaan versterken.

Club en speler zouden in juni 2013 al een akkoord hebben bereikt, maar de definitieve overgang zal pas een jaar later plaatsvinden. Het contract van Muric bij Dinamo Zagreb loopt in juni af en daardoor hoeft Ajax slechts een vergoedingssom van 250.000 euro te betalen.

Dinamo Zagreb is niet zo te spreken over deze gang van zaken en volgens de lokale media heeft de club Muric teruggezet naar het tweede elftal. Muric wordt in zijn vaderland gezien als een groot talent en ook clubs als Bayern München en Manchester United zouden geïnteresseerd zijn in de jonge vleugelspeler.

Tekst: Elfvoetbal


Gerelateerde posts