Heitinga maakt vandaag keuze uit drie clubs

John Heitinga neemt vandaag een beslissing over zijn voetbaltoekomst, zo meldt De Telegraaf maandag. De verdediger van Everton kiest tussen Galatasaray, AS Roma en een niet nader genoemde Engelse club. Alle geïnteresseerde partijen hebben een overeenkomst met the Toffees over een winterse overname van de dertigjarige Nederlander, die zodoende vandaag zelf de knoop moet doorhakken.

“Galatasaray heeft zich bij ons gemeld en toont serieuze interesse”, erkende zaakwaarnemer Rob Jansen zaterdagavond al in gesprek met FOX Sports. Er zijn echter nog meer gegadigden. Enkele clubs uit de Premier League hebben ook belangstelling, terwijl Italiaanse media afgelopen week melding maakten van gesprekken tussen Jansen en AS Roma. “De keuze moet nog worden gemaakt”, verzekert de belangenbehartiger.

Uitzicht op speeltijd is van doorslaggevend belang in de keuze van Heitinga. “John wil spelen en dat doet hij niet bij Everton. Daarom moet hij weg, wil hij kans houden om straks mee te gaan met Oranje naar het WK. Everton werkt mee met ons. De kans is groot dat we er wel uitkomen.” De ex-speler van Ajax en Atlético Madrid zag eerder deze maand af van een overstap naar West Ham United.

Bron: De Telegraaf

Related posts