Davids stapt op bij Barnet

Edgar Davids is niet langer manager van de Engelse laagvlieger Barnet. Na de 2-1 nederlaag van de vijfdeklasser tegen Chester stapte de 40-jarige Nederlander op. In negen wedstrijden kreeg Davids dit seizoen drie keer de rode kaart.

“Iedereen verbonden aan Barnet wil Davids bedanken voor zijn bijdrage”, luidt een verklaring op de website van Barnet. “We wensen hem het beste bij zijn volgende stap in zijn geweldige loopbaan.” Davids trad in oktober 2012 aan als speler/trainer bij Barnet. De 40-jarige oud-international besloot een paar weken geleden al te stoppen als speler en geeft er nu dus helemaal de brui aan.

Davids, die eerder al zei het plezier te hebben verloren, kwam eerder uit voor Ajax, AC Milan, Juventus, FC Barcelona, Internazionale, Tottenham Hotspur en nog een keer Ajax.

Tekst: De Telegraaf

Related posts