‘Danny Blind gaat Daley naar WK 2018 coachen’

Het is al zeker dat bondscoach Louis van Gaal vertrekt, zijn opvolger is nog niet officieel bekend maar de opvolger van de opvolger wordt voormalig Ajax-trainer Danny Blind. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. Blind staat volgens de krant op het punt een vierjarig contract te tekenen.

De eerste twee jaar blijft hij nog assistent onder de nieuwe bondscoach, dat moet Guus Hiddink worden. Na het EK van 2016 neemt Blind dan het stokje van Hiddink over en moet hij Oranje naar het WK 2018 in Rusland leiden. Er van uitgaande dat Ajacied Daley Blind dan nog altijd in beeld is bij Oranje, kan dat de eerste keer zijn dat een international gecoacht wordt door zijn vader. De KNVB hoopt in februari het plan voor de komende vier jaar officieel bekend te maken.

Tekst: AT5

Related posts