Bojan traint apart onder leiding van Pim van Dord

Bojan Krkic werkt langzaam toe naar zijn rentree bij Ajax. De aanvaller raakte eind september geblesseerd in het competitietreffen met Go Ahead Eagles en verbleef sindsdien lange tijd in Barcelona, waar hij het grootste gedeelte van zijn revalidatieproces doorliep. Vandaag verscheen hij weer op het trainingsveld op de Toekomst.

Onder leiding van fysiotherapeut Pim van Dord trainde Bojan apart van de groep. Bojan raakte op 28 september geblesseerd aan zijn hamstring. In de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles moest hij al na 2 minuten naar de kant. Vervolgens werkte hij een deel van zijn revalidatie in Barcelona af. Het laatste deel van zijn herstel vindt nu bij Ajax plaats. Het is nog niet bekend wanneer de 23-jarige Bojan weer inzetbaar is.

Tekst: Ajax.nl

Related posts