Dijks heeft het prima naar zijn zin bij Heerenveen

Mitchell Dijks wordt dit seizoen door Ajax verhuurd aan sc Heerenveen en heeft het uitstekend naar zijn zin in Friesland. In een wat al te enthousiaste poging om zichzelf te bewijzen incasseerde de twintigjarige linksback al wel twee rode kaarten, maar inmiddels is de verdediger een stuk rustiger.

Dijks verhuisde in de zomer van Ajax naar Heerenveen en heeft van die overgang geen spijt, maar waar zijn toekomst ligt weet de getalenteerde linkspoot nog niet; het is afwachten wat de beleidsbepalers in Amsterdam met hem van plan zijn. “Op het moment dat ik volgend jaar niet bij Ajax kan spelen, dan wil ik ontzettend graag in Heerenveen blijven”, vertelt Dijks aan Nieuw Noord.

“Want dit is toch wel mijn tweede thuis geworden”, vervolgt de vleugelverdediger. Hoewel Dijks aangeeft dat hij ‘zijn hoofd er beter bij kan houden’ nadat hij aan het begin van deze competitie al twee keer uit het veld werd gestuurd, laat hij zich soms toch nog afleiden. “Ik kijk weleens rond in het stadion of er misschien een mooie vrouw tussen zit toevallig, maar het jammere is dat ik toch meestal wat grijze hoofden zie”, laat hij lachend weten.

Tekst: Voetbalzone

Related posts