De Jong: ‘Ik zal na de trip met Oranje kijken wat er gebeurt’

Siem de Jong kijkt uit naar de Aziatische trip met Oranje. De middenvelder van Ajax hoopt op speelminuten tegen China en Indonesië, zodat hij zich in de kijker kan spelen bij bondscoach Louis van Gaal

“Dit is toch weer een moment om je te laten zien. Ik hoop wel dat ik speeltijd krijg”, zegt De Jong tegenover NUsport. “Het is leuk dat ik er weer bij zit, ik ben er blij mee. Fysiek ben ik er na een lang seizoen wel klaar voor hoor. Ik heb nu even rust gehad.”

De Jong wil zich tijdens zijn periode bij Oranje niet te veel bezighouden met zijn eigen toekomst. “Ik denk niet dat ik er veel mee bezig zal zijn, het hangt natuurlijk ook van de club af. Ik wilde sowieso na het seizoen pas beslissen. Nu zal ik na de trip met Oranje kijken wat er gebeurt”.

Tekst: Soccernews

Related posts