Kali wacht rustig af: ‘Ajax heb ik uit mijn hoofd gezet’

Haastige spoed is zelden goed. Daarom heeft Anouar Kali besloten om pas na het seizoen een beslissing te nemen over zijn sportieve toekomst. De middenvelder was als jeugdspeler al vier jaar actief in Amsterdam.

De 21-jarige middenvelder van FC Utrecht sprak recentelijk met Anderlecht, maar die club besloot uiteindelijk af te zien van een transfer. Met het einde van het seizoen in zicht is dus nog altijd niet duidelijk waar Kali komend seizoen te aanschouwen valt. Kali laat NUsport weten te balen van de afgeketste overgang naar Paarswit. “Het ging om de opleidingsvergoeding van een half miljoen. Ik weet zelf niet precies hoe het is gegaan, dat ging buiten mij om. Maar het gaat dus niet door.”

“Natuurlijk is het jammer, maar er zijn meer clubs. Ik focus me nu op de play-offs met FC Utrecht en na zondag kijk ik wel waar ik volgend seizoen ga spelen”, vervolgt de linkspoot, die in het verleden in de jeugdopleiding van Ajax uitkwam en in de eerste instantie hoopte op een terugkeer naar Amsterdam. “Dat heb ik uit mijn hoofd gezet. Ik heb eigenlijk alle clubs uit mijn hoofd gezet. We kijken in de zomer wel.” Kali beschikt komende zomer over de transfervrije status.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts