Ajax Vrouwen spelen gelijk in Luik: 1-1

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagmiddag in België met 1-1 gelijkgespeeld tegen Standard Luik. Op papier een knap resultaat tegen de koploper, maar er had meer ingezeten. Vooral gezien de twee grote kansen tegen het einde, maar respectievelijk Babiche Roof en Sabine Becx konden het net niet vinden.

KLIK HIER VOOR HET FOTOVERSLAG VAN DIT DUEL

In de eerste helft had Ajax het betere van het spel, maar dat resulteerde niet in grote kansen. Ook Standard Luik was nauwelijks gevaarlijk, maar desondanks kwamen de Walen wel op voorsprong. In de 37e minuut was het Aline Zeler die een knappe aanval beheerst afrondde. Na rust speelde Ajax sterker, zette het Standard flink onder druk. De gelijkmaker van Chantal de Ridder was dan ook volledig terecht. Daarna ging de ploeg van Ed Engelkes verwoed op jacht naar de winst, maar de grote kansen ten spijt, meer dan een gelijkspel zat er niet in deze zaterdag in Wallonië.

Related posts