Ajax sluit trainingskamp De Lutte af met 0-6 overwinning op Huizen

Ajax heeft het trainingskamp in De Lutte afgesloten met een 0-6 overwinning op SV Huizen. Jeroen Verhoeven mocht in de tweede helft zijn debuut maken voor Ajax. Hij verving Kenneth Vermeer.<BR><BR><a target=”_self”href=”http://www.ajaxf-side.nl/shownews.asp?id=8977″><font color=”#C7021D”>Kijk hier voor het uitgebreide exclusieve fotoverslag van dit duel</font></a>

De wedstrijd in Huizen begon een kwartier later omdat de spelersbus van Ajax in de file terecht kwam. Ajax scoorde al snel via Cvitanich en er leek weer een doelpuntenfestijn aan te komen. De keeper van Huizen dacht daar echter anders over en moest voor de rust nog één doelpunt toestaan van Kennedy. Na de rust zette Ajax iets meer aan en liep uiteindelijk uit naar een 0-6 overwinning. Woensdag speelt Ajax weer een oefenwedstrijd. Dan is Bristol City de tegenstander.<BR><BR><b>SV Huizen-Ajax 0-6 (0-2)</b><BR><BR>7′ Cvitanich 0-1<BR>32′ Kennedy 0-2<BR>53′ Cvitanich 0-3<BR>62′ De Jong 0-4<BR>85′ Sno 0-5<BR>90′ Bodul 0-6<BR><BR><b>Opstelling Ajax:</b><BR>Vermeer, Van der Wiel, Wielaert, Alderweireld, Anita, De Jong, Aissati, Lindgren, Kennedy, Cvitanich, Sulejmani.<BR><b>Wissels:</b> Verhoeven, Bodul, Sarpong, Rommedahl, Sno, Zeegelaar.<BR><BR>