Laatste kans:Veiling Ajax-koelkast beschilderd door Henk Veen voor Cruyff Foundation

Twee weken lang schilderde Henk Veen in de Bijenkorf etalage in Amsterdam met diverse bekende Nederlanders. De kunstwerken van Henk Veen, op deze site vooral bekend van de megaprijsvraag (zie bericht), gingen tweede paasdag onder de hamer in de Amsterdamse Bijenkorf. Onder leiding van veilingmeester Arne Everwijn van het gerenommeerde veilinghuis Christie’s werd een bedrag opgehaald van € 14.800. Hoogtepunt was het duo-schilderij met Johan Cruijff.

Speciaal voor de AjaxF-Side.NL bezoekers, hebben we een unieke Ajax koelkast (zie foto hieronder) waar je op kan meebieden. Je kan dus in bezit komen van deze exclusieve orgineel beschilderde koelkast, waarvan de opbrengsten naar de Cruyff Foundation gaan. De koelkast is ‘live’ te bekijken bij de BCC op winkelscentrum Buikslotermeerplein boven het IJ. BCC zorgt er ook nog eens voor dat de koekast bezorgt wordt bij de nieuwe eigenaar! De veiling loopt bijna ten einde. Doe dus nu nog een bod!

Lees hier alles over het project op www.henkveen.nl en http://www.cruyff-foundation.org, waar je mee kan bieden op de koelkast. Stuur een email naar Info@cruyff-foundation.org met naam, adres, telefoonnummer en bieding. Het hoogste bod is momenteel 600 euro!.


De Ajax koelkast zoals die geveild wordt voor de Johan Cruijff Foundation

Zie ook eerdere berichten:
>: Exclusief: Veiling Ajax-koelkast beschilderd door Henk Veen voor Cruyff Foundation
>: Schilderijen Henk Veen brengen veel geld op
>: Johan Cruijff schildert met Henk Veen; Binnenkort opnieuw doek te winnen op AjaxF-side.NL

Related posts