Aissati kort zijn zomervakantie in

Ismail Aissati staat op 1 juni alweer op het trainingsveld van Ajax. “Eigenlijk hebben we tot 22 juni vrijaf, maar ik heb besloten mijn vakantie in te korten”, aldus de middenvelder. “Ik ben er zes maanden uit geweest door een knieblessure en wil optimaal aan de start van het nieuwe seizoen verschijnen”, legt hij zijn extra arbeid uit. “Ik ga met Pim van Dord en Mark Rekers aan de slag.” aldus Aissati tegenover De Telegraaf.

Overigens zal de Utrechter ook tijdens zijn drie weken vakantie niet stilzitten. “Ik ga naar Marokko en wil zeker Ibrahim Afellays Cruyff Court in Al Hoceima uitproberen. Helaas moet Ibi zelf nog met het Nederlands elftal voetballen en is hij daar niet bij. Maar ik laat hem weten wat ik van het veld vind.”

Aissati droomt ervan ook een eigen voetbalveld te mogen aanleggen. Met een knipoog: “Volgend seizoen is – denk ik – de laatste keer dat ik Talent van het Jaar kan worden, de Johan Cruijff Prijs kan winnen. Alleen daarom is het al belangrijk dat ik superfit ben en eerder ga trainen.”

Bron: De Telegraaf

Related posts