De Zeeuw: ‘Ajax heeft met zoveel investeringen weinig recht van spreken’

Demy de Zeeuw, die vorig jaar toen het minder ging met de kaaskoppen nog zowat openlijk solliciteerde bij Ajax (zie bericht), haalt in de nieuwe uitgave van ELF Voetbal uit naar de traditionele top 3 en met name Ajax: De Zeeuw hekelt de zogenaamde kenners die roepen dat AZ alleen kampioen wordt omdat de traditionele top drie het laat liggen: “Helemaal niet waar. Wij zijn gewoon constanter en beter dan de rest. Ook wij kennen blessures, maar roepen dat niet elke week in de krant.”

De verkapte sneer naar ajax en PSV, ‘zij zouden eigenlijk boven ons moeten staan’ wordt gevolgd door: “Bij ajax is het altijd ‘wij zijn de beste’. Maar als je met zoveel investeringen zo ver uit het zicht geraakt bent, heb je weinig recht van spreken.”

Related posts