Kleuren nieuwe uitshirt 2009-2010 bekend!

Het is een jaarlijks terugkerende soap: hoe zal het nieuwe uit- danwel thuistenue er uit gaan zien? Feit is dat het item ieder jaar steeds groter opgeblazen wordt. Afgelopen keer werd er zelfs een preview door iemand ‘ontdekt’ die, al dan niet bewust, gelekt zou zijn door Adidas zelf (zie eerdere bericht). Uiteindelijk bleek het ontwerp waar wij de hand op wisten te leggen weer het meest in de buurt te komen van de werkelijkheid. Inmiddels weten wij ook de kleuren van het nieuwe uittenue te melden: Zwart met rood. Volgens onze informant komt het nog het meest in de buurt van het speciale Champions League shirt dat jaren geleden ter discussie stond omdat Bayern Munchen destijds hetzelfde jaar een vergelijkbaar shirt droeg (zie eerdere bericht).

Het is de bedoeling dat Ajax het laatste uitduel (op 3 mei tegen Sparta) in het nieuwe uittenue zal spelen. Hoe dan ook: de kleuren zijn nu in ieder geval bekend dus de photoshoppers kunnen weer aan de slag!

Related posts