Sta op als je voor Ajax bent!

Wat een wedstrijd gisteren, wat een sfeer en wat een anti-climax! Eindelijk lieten zowel de spelers op het veld als de fans op de tribunes weer zien waarom je er zo trots op mag zijn om Ajacied te zijn! Wellicht is het menigeen ontgaan maarik vraag me af waarom Ajax een aantal stewards gisteren in de tweede helft vak 124 in stuurde om de fans aldaar te verzoeken te gaan zitten?! Een missie die glansrijk mislukte omdat de F-side deze kamikaze-actie parreerde door in te zetten: ‘Sta op als je voor Ajax bent’! Een actie die ervoor zorgde dat de stewards maar snel afdropen.

Ik weet niet wie bij Ajax uberhaupt die opdracht gegeven heeft of dat wellicht enkele toeschouwers zich beklaagd hebben, maar die persoon moet wat ons betreft voortaan de toegang tot de ArenA ontzegt worden. Als je zo’n beperkt inlevingsvermogen hebt hoor je niet in een voetbalstadion thuis: Voetbal is emotie: Ajax is van Ons!!

Related posts