Wellicht door vuurwerkbom voortaan geen supporters meer bij kleine klassieker

Jong Ajax won donderdag met 0-1 van Jong Feyenoord. In de tweede helft werd er door Feyenoord-supporters ter hoogte van de middenlijn een vuurwerkbom op het veld gegooid. Door dit incident zijn er mogelijk in de toekomst geen supporters meer welkom bij de kleine Klassieker, zo meldt AD Sportwereld vandaag.

‘We moeten eerst uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren’, aldus een woordvoerder van Feyenoord. ‘Maar die vraag zal zeker op tafel worden gelegd. Het zou jammer zijn als spelen zonder publiek de enige optie is. Het blijft echter een lastig verhaal om deze wedstrijden goed te laten verlopen.’Eerder al werd besloten dat er gisteren naar Amsterdam geen Ajax-fans mochten afreizen.


Een vuurwerkbom legt de kleine klassieker stil

Related posts