Van der Wiel debuteert in selectie Oranje

Bodnscoach van Marwijk heeft Gregory van der Wiel voor het eerst geselecteerd voor het nationale elftal dat komende woensdag om 20.30 uur tegen Tunesië uitkomt. Van Marwijk: “We volgen hem al een tijdje. Hij zit gewoon heel dicht tegen de groep aan. We hebben hem ook gewoon nodig, gezien een aantal afzeggingen.”

Volledige selectie: Ibrahim Afellay (PSV), Ryan Babel (Liverpool), Mark van Bommel (Bayern München), Edson Braafheid (FC Twente), John Heitinga (Atlético Madrid), Klaas Jan Huntelaar (Real Madrid), Nigel de Jong (Manchester City), Dirk Kuyt (Liverpool), Dirk Marcellis (PSV), Joris Mathijsen (HSV), David Mendes da Silva (AZ), André Ooijer (Blackburn Rovers), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (Real Madrid), Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Gregory van der Wiel (Ajax), Demy de Zeeuw (AZ).

Related posts