NEC: ‘Komst Rommedahl naar Nijmegen in belang van Ajax zelf’

NEC heeft nog steeds goede hoop op de komst van Dennis Rommedahl. De Deen zou bij de Nijmegenaren de flanken moeten versterken. Ajax, de huidige werkgever van de aanvaller, wil best meewerken aan een verhuur maar verwacht daar wel een huursom voor terug.

De hoogte van de huursom is de reden die een akkoord tussen NEC en Ajax in de afgelopen week in de weg heeft gestaan. De Nijmegenaren hopen echter in de volgende week nader tot elkaar te komen en een overeenkomst te bereiken. “Hopelijk kan ik ze laten inzien dat het in het belang van Ajax is dat NEC zo sterk mogelijk wordt. Wij krijgen al hun concurrenten nog”, zegt technisch directeur Carlos Aalbers van NEC in De Gelderlander.

Zie ook eerdere berichten:
16-01-2009: NEC hoopt komst Rommedahl na weekend af te ronden
13-01-2009: NEC meldt zich officieel voor Rommedahl
12-01-2009: ‘NEC aast op Rommedahl’
09-01-2009: Lerby: ‘Rommedahl wil het liefst in Nederland blijven’
07-01-2009: Blind: ‘Twee clubs hebben zich gemeld voor Rommedahl die net als Bakircioglu weg mag’
20-12-2008: ‘Flinke belangstelling voor Rommedahl: Drie Franse en diverse Engelse clubs’

Related posts