Prijsvraag: Welke Ajacied is dit? Win een gesigneerde Ajax-bal!

Wij organiseren in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl ook dit seizoen bij iedere competitiethuiswedstrijd eem prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto. Van de competitiewedstrijd thuis tegen NAC Breda hadden wij nog geen prijsvraag geplaatst. Mooie gelegenheid om dat nu alsnog te doen! Wederom de vraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd?
Denk jij het te weten? Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens UITSLUITEND via onderstaande link naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.


Vermaelen, Vertonghen, Huntelaar of toch iemand anders? Wie is de Ajacied op bovenstaande foto?!

Uit de goede inzendingen zullen wij wederom een winnaar selecteren. De prijs ditmaal: Een schitterende gesigneerde Ajax-bal met handtekeningen van de hele selectie aangeboden uiteraard door Bouds-Inn.nl.

Inzenden kan tot en met maandag 12 januari a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op Dinsdag 13 januari zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!

Voor al je Ajax-fanartikelen waaronder ook al het AFCA materiaal ga je naar: Bouds-Inn.nl!

Related posts