Liverpool blokkeert overgang van Ryan Babel naar Ajax

Liverpool blokkeert een overgang van Ryan Babel naar Ajax. De aanvaller stapte naar de clubleiding met het verzoek te mogen worden verhuurd aan Ajax, maar kreeg nul op het rekest. “Ryan zit bij Liverpool naar zijn zin te veel op de bank, wil meer aan spelen toekomen en vroeg mij Ajax te polsen hoe zij tegenover een tijdelijke terugkeer stonden”, zegt zijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht.

“Nadat er enthousiast werd gereageerd, hebben we Liverpool gevraagd mee te werken. Maar de club wil hem niet laten gaan. Trainer Rafael Benitez vindt Ryan te belangrijk. Hopelijk gaat zich dat nu vertalen in speelminuten. Laat duidelijk zijn dat Ryan het verder uitstekend naar zijn zin heeft, maar om zich door te ontwikkelen heeft hij speeltijd nodig.”

Related posts