Derksen: ‘Vermeer moet naar Feyenoord’

Johan Derksen is van mening dat Ajax-doelman Kenneth Vermeer een goeie optie zou zijn om zijn carrieré voort te zetten bij aartsrivaal Feyenoord, zo meldt Derksen in het TV-programma van Voetbal International gisteravond. Vermeer die geen haast heeft om zijn contract vooralsnog te verlengen, moet naar alle waarschijnlijkheid weer een stapje terug doen als vaste keeper Maarten Stekelenburg weer terugkeert van zijn blessure. Maar of hij zit te wachten op vier stappen terug door naar Rotterdam-Zuid te verkassen lijkt twijfelachtig.

Derksen gaf al eerder aan dat feyenoord broodnodig opzoek moet naar een nieuwe doelman. Volgens hem is Vermeer een perfecte optie voor de Rotterdammers mocht hij vertrekken uit Amsterdam.

Vermeer zelf lijkt zich er niet zo bezig mee te houden, die op dit moment op trainingskamp is met Nederland B, voor de confrontatie met jong Zweden. De goalie heeft nog een contract tot de zomer van 2010 staan bij Ajax.

Related posts