Suárez: ‘Teamgenoten hebben vertrouwen in mij’

Luis Suárez is ondanks de tegenvallende resultaten zeer te spreken over de sfeer in de selectie van Ajax. De aanvaller krijgt naar zijn zeggen veel vertrouwen van zijn teamgenoten.
Ondanks de grillige seizoensstart met Ajax is Luis Suarez tot nu toe bezig aan een goed seizoen.

De vorm waarin de speler uit Uruguay momenteel verkeert vind hij een verdienste van het elftal. ‘Ik voel dat mijn medespelers vertrouwen hebben in mij, en dan ben ik tot mooie dingen in staat. Doordat wij bijna allemaal van dezelfde leeftijdscategorie zijn is er niemand die zich beter voelt dan een ander. We zijn jong en gretig en willen kampioen worden’.

Over de eerstvolgende competitie wedstrijd tegen FC Groningen is de aanvaller duidelijk. ‘Voor mij is het geen speciale wedstrijd ondanks dat ik er gevoetbalt heb. Toen ik net weg was bij Groningen heb ik nog wel eens een sms ontvangen van trainer Ron Jans maar dat is nu een beetje verwaterd.
Mijn familie in Uruguay vinden het ongeloofelijk dat ik nu training krijg van Marco van Basten en dat hij mij soms tips geeft om beter te worden. Want geloof mij, in Uruguay is Van Basten een hele grote naam’.
Related posts