Gabri, Oleguer en Kennedy terug op trainingsveld

Ajax kon woensdag drie van blessures herstelden spelers verwelkomen op de training. Gabri, Oleguer en Kennedy Bakircioglu maakten hun rentree tijdens de groepstraining van de Amsterdammers.

Vooral de rentree van middenvelder Gabri zal voor trainer Marco van Basten een welkome versterking zijn op het middenveld. Gabri was de afgelopen periode te gast op de Toekomst waar hij meetrainde en -speelde met Jong Ajax. Dit alles natuurlijk om hem klaar te stomen voor een rentree in het eerste elftal. De Spanjaard kampte al sinds augustus met een enkelblessure, maar lijkt nu ruim op tijd fit voor Ajax – FC Groningen.

Ook Oleguer Presas meldde zich woensdag weer op de trainingsvelden naast de Arena. De verdediger liep in het competitieduel met feyenoord een scheurtje in zijn hamstring op, maar is daar goed van genezen. Het lijkt erop dat ook Oleguer de wedstrijd tegen FC Groningen zal halen.

Ook Kennedy meldde zich weer op de training. De Zweed die op weinig speelminuten hoeft te rekenen, is hersteld van een dijbeenblessure.

Related posts