Van Basten wil nog steeds Jansma binnen halen

Marco van Basten heeft de hoop op de komst van Kees Jansma naar Ajax nog niet opgegeven. “Het is duidelijk dat ik na mijn periode bij het Nederlands elftal een heel positief beeld van hem heb. Al zie ik zijn rol bij Ajax heel anders dan die hij bij Oranje uitvoert. Ik denk dat hij een geschikte algemeen directeur is.”

Van Basten slaagde er vooralsnog niet in om zijn vertrouwensman binnenboord te halen. ,,Ik heb Kees voorgedragen, maar het samenspel bij Ajax is erg belangrijk. De RvC selecteert en beslist. Maar ik heb er wel een stem in. Op zijn naam zijn diverse meningen losgelaten en uiteindelijk is besloten een headhuntersbureau in te schakelen. Over Kees is nog geen definitief oordeel geveld. Ik hoop nog steeds dat hij wordt aangetrokken.”

Related posts