Bedreigingen aan adres supporter om brief aan Ajax

Boke, de Ajax-supporter die zijn entreegeld van het Amsterdam Tournament terugeist van de club, is bedreigd, zo meldt Sportweek zojuist. Nadat het bericht op televisie, internet en in de krant verscheen hebben een aantal internettters in forums doorverwezen naar zijn huisadres en telefoonnummer.

‘Hij wordt thuis opgebeld met allerlei bedreigingen,’ aldus een vriend van Boke na zijn telefoontje aan de redactie van Sportweek. ‘Hij heeft alleen maar een brief aan de club gestuurd met zijn verzoek, meer niet.’

Het hele verhaal draait om de 110,00 euro die hij terugeist Ajax. Boke ergerde zich zaterdagavond mateloos aan zijn club tijdens de wedstrijd op het Amsterdam Tournament tegen Internazionale . Omdat op vrijdagavond Marco van Basten, coach van de Amsterdammers, tegen Arsenal zijn A-keus had laten opdraven, stond een dag later tegen de Italianen de B-keus in het veld. Boke irriteerde zich zo aan de opstelling van Van Basten en het niveau van de wedstrijd, dat hij zijn geld terug wil vorderen. De club weigert het bedrag aan de supporter terug te betalen.

Het schema van het toernooi, dat doorgaans op vrijdag en zondag wordt afgewerkt, was op verzoek van Arsenal aangepast. Hierdoor hadden Engelsen een dag langer rust naar het duel toe in de voorronde van de Champions League tegen FC Twente, afgelopen woensdag in het Gelredome (0-2).

Respect
Wij van AjaxF-side.NL roepen iedereen op zijn gezonde verstand te gebruiken en Boke met rust te laten. Het gaat tenslotte om een mede-supporter. Ondanks dat zijn mening anders is dan die van vele van ons verzoeken wij die toch te respecteren.

Related posts