Tayeb heeft eindelijk nieuwe club: Voor twee jaar naar FC Omniworld

Chakib Tayeb heeft dan eindelijk een nieuwe club gevonden. De aanvaller, die moest vertrekken bij Jong Ajax heeft een contract voor twee jaar getekend bij FC Omniworld, zo meldt Omroep Flevoland zojuist. Tayeb kwam in Almere terecht nadat eerder stages bij achtereenvolgens FC Twente, Vitesse en FC Den Bosch op niets waren uitgelopen.

Op de technische staf van Omniworld maakte Tayeb afgelopen maandagavond als testspeler in het duel tegen Zwart Wit’63 wel een goede indruk. Tayeb nam twee van de Almeerse doelpunten tegen Zwart Wit’63 (8-1) voor zijn rekening.

Trainer ex-Ajacied Peter Boeve van Omniworld denkt dat de 21-jarige linkervleugelspeler van grote waarde kan zijn voor zijn selectie. Volgens de oefenmeester is Tayeb een creatieve speler en kan hij een publiekstrekker worden in Almere, zo citeert Omroep Flevoland de coach.

Zie ook eerdere berichten:
15-07-2008:Tayeb alweer weg bij Den Bosch en nu op proef bij FC Omniworld
12-07-2008:Tayeb na FC Twente en Vitesse nu op proef bij FC Den Bosch
15-05-2008:Tayeb na FC Twente nu op proef bij Vitesse
09-04-2008:Linksbuiten Jong Ajax Chakib Tayeb op proef bij FC Twente

Related posts