Donderdag loting Para Smit Toernooi in aanwezigheid van Huntelaar, Heitinga en Stekelenburg

A.s. donderdag zal om 13.30 uur de loting voor het Para Smit toernooi verricht worden in het supportershome. Tijdens de loting zal duidelijk worden hoe de 24 teams over de 4 poules verdeeld zullen gaan worden en wie mogelijk tegen wie de kwartfinale, halve finale en finale zal spelen.

Tijdens de loting zullen Klaas-Jan Huntelaar, Johnny Heitinga en Maarten Stekelenburg aanwezig zijn. Namens de directie komt interim directeur Henri van der Aat of Jeroen Slop. Teamleiders en overige belangstellenden zijn vanaf 13.00 uur van harte welkom in het home om de loting bij te wonen.

De 4e editie van het Para Smit toernooi wordt gespeeld op zondag 25 Mei op de trainingsvelden van Ajax bij het supportershome. Net als de voorgaande drie edities is ook AjaxF-side.NL wederom met een team vertegenwoordigd.Lees onderstaande verslagen van de voorgaande edities:
Ook 3e Para Smit toernooi groot succes!
Zeer geslaagd 2e Para Smit Toernooi! + Fotospecial
Para Smit toernooi groot succes!

Related posts