Van Hanegem: ‘Scheidsrechters in Nederland doen net alsof ze Robbie Williams zijn’

Willem van Hanegem heeft in zijn wekelijkse column, weer eens keihard uitgehaald naar het keurkorps van de KNVB.’Als je die mannetjes ziet lopen met hun headsetje voor hun gezicht, denken ze allemaal dat ze Robbie Williams zijn’.

Vooral Pieter Vink moest het ontgelden bij Van Hanegem. ‘Ik zat laatst naar hem te kijken en hoor ik hem ineens roepen naar Heitinga; ‘Johnnie,Johnnie’. Moeten wij nou onder de indruk raken omdat hij een international bij z’n voornaam kent?. Echt, die Vink vertoont wel zo’n popie jopie gedrag, en die moet ons ook nog vertegenwoordigen op het EK. Laat hij eerst maar eens normaal doen en goede besluiten nemen’.

Elk weekend verbaas ik mij weer over de waardeloze beslissingen die zij nemen. Maar die mannetjes zijn zo eigenwijs en irritant bezig, dat ze zelfs hun eigen fouten nog niet durven toe te geven. Het wordt tijd dat de heren daar in Zeist hun ogen eens open doen. We leven namelijk in een maatschappij die steeds asocialer wordt, en daarom wordt het eens tijd, dat die mensen eens meer kwaliteit gaan leveren, waardoor ze vanzelf wel meer respect zullen krijgen.

Related posts