‘Naast Sulejmani ook Dingsdag, Pranjic en Saeijs in beeld’

De geruchtenmachine rond de nieuwe aankopen lijkt de afgelopen dagen in een stroomversnelling geraakt. Nadat afgelopen zaterdagavond Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek zijn talent Sulejmani aanprees bij Ajax lijkt vooral de zoektocht naar een opvolger voor John Heitinga, centraal te staan. Eerder zou Marco van Basten al geinformeerd hebben naar de Oostenrijker Prödl maar die bleek al ingepalmd door Werder Bremen (zie eerdere bericht).

In de geruchtencarrousel duiken nu de namen van Jan-Paul Saeijs (Roda JC) en Michael Dingsdag (SC Heerenveen) op, zo meldt althans Sportweek vandaag. Technisch directeur Martin van Geel houdt het op de term ‘voorbarig’ als beide namen hem worden voorgelegd.

Naast Sulejmani en Dingsdag wordt ook de naam van hun ploeggenoot bij SC Heerenveen; Danijel Pranjic in verband gebracht met Ajax. Ook hij mag zich verheugen op de concrete belangstelling van Ajax, althans dat meldt Dagblad de Pers vanochtend. Naar verluidt zouden Sulejmani en Pranjic zelfs al gezamenlijk een makelaar hebben ingeschakeld om passende woonruimte te vinden in de hoofdstad! Ook dit bericht lijkt nogal voorbarig. Een ding is duidelijk: Het geruchtencircuit draait op volle toeren!

Related posts