Stekelenburg, Emanuelson, Heitinga en Huntelaar in voorselectie Oranje

Bondscoach Marco van Basten heeft 29 spelers opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor het oefenduel in en met Oostenrijk. Het oefenduel met Oostenrijk staat voor woensdag 26 maart op het programma. De aftrap in het Ernst Happel Stadion in Wenen is 20.30 uur. De samenstelling van de definitieve spelersgroep wordt vrijdag 21 maart bekendgemaakt.

De voorlopige selectie:
Doel:
Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax) en Henk Timmer (Feyenoord).

Verdediging: Wilfred Bouma (Aston Villa), Tim de Cler (Feyenoord), Urby Emanuelson (Ajax), John Heitinga (Ajax), Kew Jaliens (AZ), Joris Mathijsen (HSV), Mario Melchiot (Wigan Athletic) en André Ooijer (Blackburn Rovers).

Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Jonathan de Guzman (Feyenoord), Nigel de Jong (HSV), Denny Landzaat (Feyenoord), Hedwiges Maduro (Valencia), David Mendes da Silva (AZ), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (HSV) en Demy de Zeeuw (AZ).

Aanval: Ryan Babel (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Danny Koevermans (PSV), Dirk Kuyt (Liverpool), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid), Robin van Persie (Arsenal) en Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic).

Related posts