Scheimann in ieder geval nog week langer op proef

De stageperiode van Samuel Scheimann bij Ajax is met één week verlengd. Afgelopen week trainde de verdediger, die afkomstig is van de amatuers van Kozakken Boys, al mee met Jong Ajax en speelde mee in de gewonnen oefenwedstrijd tegen het Slowaakse AS Trencín. Na afloop van de week was de technische staf van Jong Ajax dermate tevreden over Scheiman, dat hij nog een week mag blijven

De verdediger wekte de aandacht van de Amsterdammers tijdens de bekerwedstrijd van zijn club Kozakken Boys tegen Ajax (1-2). Op basis van die wedstrijd werd besloten om de back een uitnodiging voor een trainingsstage te sturen. Scheiman heeft al enige ervaring bij een Betaald Voetbal Organisatie (BVO). In de jeugd speelde hij voor Feyenoord en NAC Breda.

Zie eerdere berichten:
10-01-2008: Samuel Scheimann: ‘Stage bij Ajax is een geweldige kans’
09-01-2008: Kozakken Boys-speler Scheimann(20) op proef bij Ajax’

Related posts