Feyenoord zondag waarschijnlijk zonder vijftal spelers tegen Ajax

Feyenoord moet het zondag in de ArenA tijdens de klassieker doen zonder Theo Lucius, Tim de Cler en Michael Mols, zo meldt de officiële website van feyenoord.. De Cler heeft een opgezwollen voet en kan niet meetrainen, omdat hij zijn voetbalschoen niet aan krijgt. Mols en Lucius kampen met knieklachten. Ook Luigi Bruins en Danny Buijs spelen zondag waarschijnlijk niet De Klassieker. De twee middenvelders zijn al langer geblesseerd.

Chun-Soo Lee heeft tevens een blessure. De Zuid-Koreaan kampt met enkelproblemen, maar kan waarschijnlijk wel spelen.

Ajax lijkt zonder problemen op weg te gaan naar de Klassieker. De Amsterdammers missen Edgar Davids vanwege een schorsing, maar kampen verder niet met nieuwe blessuregevallen. Door de schorsing van Davids lijkt de van FC Groningen overgekomen Rasmus Lindgren in de basis te starten.
De al langer geblesseerden Gregory van der Wiel, Jan-Arie van der Heijden en Vurnon Anita zijn nog niet van de partij.

Related posts