‘Internazionale wil Maduro in winterstop halen’

Als we maandblad ELF mogen geloven gaat Internazionale in de winterstop een poging wagen Hedwiges Maduro los te weken bij Ajax. De middenvelder wil zijn aflopende contract vooralsnog niet verlengen en zal dus niet zoveel moeten kosten. Inter zoekt een (tijdelijke) vervanger voor de geblesseerde Olivier Dacourt . De Fransman zal maanden uit de roulatie zijn. Naast Dacourt moet Inter ook al Patrick Vieira, Luis Figo en Dejan Stankovic missen vanwege diverse blessures. Naast de 22-jarige Maduro heeft Inter ook Mahamadou Diarra van Real Madrid op het oog. De Malinees lijkt echter te duur te zijn voor de Italiaanse club.

Ajax heeft Maduro een ultimatum gesteld dat hij uiterlijk 20december duidelijkheid moet geven of hij zijn contract wil verlengen (zie eerdere bericht).

Related posts