Koster bevestigde belangstelling voor Caio

Adrie Koster bevestigde de belangstelling voor de Braziliaanse middenvelder Caio in het programma Het Gesprek. Hoewel de naam van Caio niet genoemd werd, werd duidelijk dat het om hem ging. Hij is niet de enige die in beeld is voor de positie van creatieve middenvelder ter vervanging van Sneijder. Koster heeft inmiddels videobeelden van hem gezien en is te spreken over diens kwaliteiten.

Koster bevesitgde nogmaals dat hij slechts tot het einde van het huidige seizoen in dienst blijven als hoofdtrainer van Ajax. Dat deelde de oefenmeester mede in FC Het Gesprek. Tussendoor zal geen evaluatiemoment plaatsvinden tussen beide partijen. Bij de aanstelling van Koster als interim-trainer van de Amsterdammers is duidelijk overeengekomen dat Ajax na dit seizoen een nieuwe hoofdtrainer voor de groep zet. Koster zal dan waarschijnlijk zijn oude functie weer gaan bekleden bij de Amsterdammers.

Zie ook eerdere berichten hierover:
> Real Madrid is de Spaanse club die in de markt is voor Caio
> Manager: ‘Zowel Nederlandse als Spaanse interesse voor Caio’
> Was Van Geel in Brazilie voor Caio?

Related posts