Suárez opnieuw in nationaal team Uruguay, Ogararu en Chivu in Roemeense selectie

De Uruguayaanse bondscoach Oscar Tabarez heeft Ajacied Luis Suárez opgeroepen voor het WK-kwalificatieduel met Bolivia van13 oktober aanstaande. George Ogararu en Cristian Chivu zijn opgenomen in de Roemeense selectie voor de EK-kwalificatieduels met Nederland en Luxemburg. Bondscoach Victor Piturca besloot de in het buitenland spelende internationals al duidelijkheid te geven.

De selectie van Ogararu, die net is hersteld van een hamstringblessure, is opmerkelijk. De verdediger van Ajax werd de afgelopen twee jaar niet opgeroepen. Hij speelde op 26 maart 2005 zijn enige interland voor Roemenië.
Chivu had de afgelopen periode last van een schouderblessure. De voormalig Ajacied is op tijd hersteld om op 13 oktober mee te doen tegen Nederland. De Roemenen spelen vier dagen later tegen Luxemburg.

Related posts