Ten Cate reageert op kritiek

Vandaag reageert Henk Ten Cate in de Telegraaf op de los gebarsten kritiek rond de ploeg en zijn persoon. Hij had al mede gedeeld dat hij een dikke huid en brede rug heeft maar vandaag reageert hij de kritiek op zijn persoon en op Jurgen Colin. Een deel van ons zou het liefste zien dat Ten Cate zijn contract zou inleveren en de eer aan zichzelf zou houden of indien hij dat niet zou doen dat hij een handje geholpen wordt.

“Als die mensen tot bedaren zijn gekomen, zullen ze misschien inzien dat zo’n maatregel geen oplossing is, Het zou erg kortzichtig zijn om weg te gaan omdat een paar mensen dat roepen. Ik zal ook nooit opstappen, zeker niet uit mezelf. Bovendien heb ik geen enkel signaal opgevangen uit de groep dat ik de grip kwijt zou zijn.” Het feit blijft dat de heren boven Ten Cate dan weer gewoon zouden blijven zitten.

Verder over op de kritiek op Jurgen Colin; “Heel triest. Daar voelt die jongen zich ook niet bepaald prettig bij. We praten over spelers die voor de breedte gehaald zijn en die je niet mag veroordelen als basisspelers. Als ze willen schieten, moeten ze op mij richten. Want ik ben verantwoordelijk voor dit team.” Daar willen wij van AjaxF-Side.NL nog aan toe voegen dat Colin zeker niet de slechtste was afgelopen woensdag en dat het natuurlijk nooit aan een persoon kan liggen als je tot twee maal toe met een nederlaag naar huis gaat!!!

Related posts