Steunactie Sjakie Wolfs!!

Vorig seizoen, bij de wedstrijd Ajax-sparta, was hij eindelijk weer eens aanwezig in het stadion: Sjakie Wolfs. Hij heeft genoten van deze wedstrijd en vooral op de momenten dat Fred Grim, Aron Winter en Bobby Haarms langs kwamen om hem te begroeten zag je hem opleven. Geweldig! Namens de AFCA Supportersclub is er een lijst aangeboden wat hij zeer kon waarderen en die inmiddels boven zijn bed hangt. Enkele weken geleden hebben 2 bestuursleden van de AFCA Supportersclub hem opgezocht in het verpleeghuis waar hij zit in Noord. We hebben met hem koffie gedronken, een wandeling gemaakt en over Ajax gepraat, heel veel over Ajax gepraat natuurlijk…

Je kon aan hem zien dat hij hier van genoot. Misschien omdat hij tegenwoordig niet meer zoveel aandacht krijgt als tijdens zijn tijd bij Ajax. Ajax wat zijn leven was en nog steeds is!

De AFCA Supportersclub geeft veel om de ‘helden’ en ‘idolen’ van deze tijd zoals Stam, Huntelaar en ook Suarez die na een week al in onze armen lijkt te zijn gesloten. Toch vind de AFCA Supportersclub de clubcultuur en oud Ajacieden die de club groot gemaakt hebben misschien nog wel belangrijker. Na alles wat zij voor Ajax gedaan hebben mogen zij niet vergeten worden. Nu niet, nooit niet!

Sjakie Wolfs is er zo eentje.

Het lijkt ons daarom goed om als Ajacieden zijnde wat van ons te laten horen. Om hem te laten merken dat wij hem niet vergeten zijn. Stuur daarom een leuk kaartje of brief naar:

Sjakie Wolfs
Verpleeghuis De Die
Loenermark 900
1025 VR Amsterdam
afdeling Reiger

Het is een kleine moeite maar heeft een grote impact!

Sjakie, sjakie, we worden kampioeeeen!

Bron: AFCA Supportersclub

Related posts