Ajax kan Riera op zijn buik schrijven: Speler ziet zelf transfer niet zitten

Albert Riera heeft woensdagmiddag op een persconferentie laten weten geen interesse te hebben in een transfer naar Ajax: “Ik ben zeer tevreden over het feit dat Espanyol mij niet wil verkopen”, vertelde Riera. “Dat is een teken dat Espanyol vertrouwen in mij heeft. Bovendien heb ik op geen enkel moment er over nagedacht om voor een andere club uit te komen. Ik ben hier gelukkig, de toekomstplannen zijn uiterst interessant en ik wil helemaal niet weg.”

“Espanyol heeft mij enkele weken geleden een contractverlenging aangeboden en we zijn nog steeds in onderhandeling. De club wil er eerst zeker van zijn dat de huidige selectie intact blijft en wil daarna pas mijn situatie bespreken. Daar heb ik absoluut geen problemen mee. Ik ben niet uit op een vertrek”, aldus Riera.

Ajax deed eerder deze week een officieel bod van zes miljoen euro, maar Espanyol wil de 25-jarige middenvelder absoluut niet kwijt (zie bericht). Volgens AS was een delegatie van Ajax van plan om donderdag of vrijdag de Catalaanse voetbalmetropool aan te doen, maar dat lijkt na de verklaringen van de speler geen nut meer te hebben.

Related posts