Fontein: geen akkoord, wel tegenvoorstel

Volgens de Madrileense sportkrant Marca is er gisteren al een akkoord bereikt tussen Ajax en Real Madrid over de transfer van Wesley Sneijder, maar volgens algemeen directeur Maarten Fontein klopt er niets van dat bericht. Daarin wordt melding gemaakt van een transfersom van 25 miljoen euro. “Dan weten ze bij Marca meer dan ik,” reageert de algemeen directeur van Ajax tegenover Sportweek.

“Er is op dit moment geen sprake van een overeenkomst.” Fontein wil wel bevestigen dat Ajax inmiddels een tegenvoorstel heeft gedaan. Hij wil niet op bedragen ingaan, maar het zou gaan om een vraagprijs van 27 miljoen euro. Fontein: “Over bedragen praat ik niet, maar Real buigt zich nu over onze reactie en dan horen we het wel. Van een transfer van Wesley is dus nog geen sprake.”

Related posts