Arbitragezaak Suárez vs FC Groningen van de baan; Uruguayaan trekt zich terug

Luis Suárez heeft de arbitrage zaak tegen zijn huidige werkgever FC Groningen ingetrokken. Reden hiervoor is dat Suárez van Groningen begrepen heeft dat zijn club nu toch zou willen meewerken aan een transfer naar de beste club van Nederland. Waarschijnlijk is ook een rede dat hij vermoedt dat hij te weinig kan aanvoeren om zijn zaak met sucses te kunnen winnen.

Voorzitter Nijland verklaarde dat Groningen al van het begin wel wil mee werken maar; ,,Dat kwam ook omdat Ajax met een veel te laag bod kwam”, aldus Nijland. De club had maar 3,5 miljoen euro voor Suarez over. ,,Dat is natuurlijk belachelijk laag”, “Er zijn nu twee scenario’s denkbaar”, vervolgde de directeur van FC Groningen: ,,Ajax doet een dusdanig bod dat we mee willen werken of Suarez blijft gewoon bij FC Groningen. Ik ga er nog steeds van uit dat die jongen ook komend seizoen voor ons speelt. Dat zou ook goed voor hem zijn. Dan kan hij volgend seizoen denk ik naar een hele grote club.”

Wij zouden zeggen tegen Groningen: hou die goof daar lekker en voor 10 miljoen koop je een echt goede speler, dan kan hij volgend voor 2 miljoen naar FC Neurenberg of zo iets!

Zie ook eerdere berichten:
25 juli 2007:Deskundigen geven Suárez weinig kans om transfer te forceren bij arbitragezaak
25 juli 2007:‘FC Groningen weigert ook nieuw bod Ajax van 3,5 miljoen op Suárez’
18 juli 2007:‘Ajax sportief geen verbetering voor Suarez’
17 juli 2007:Arbitragezaak Suárez vs FC Groningen pas over twee weken
18 juli 2007:Ron Jans houdt al rekening met vertek Suarez naar Ajax
14 juli 2007:Suárez via rechtszaak toch naar Ajax
12 juli 2007:Van Geel is overtuigd, ondanks dwarsliggen Groningen: ‘Suárez wil naar Ajax’
12 juli 2007:Groningen wil niet meewerken aan transfer Suárez naar Ajax

Related posts