Ajax moet haast maken met versterkingen; Waarschijnlijk Sneijder toch nog weg

Ajax mag wel haast gaan maken met het aantrekken van de drie aanvallers die de club op het oog heeft. Over exact een maand is de voorronde van de Champions League en het team staat nog volop in de steigers. Met toch het waarschijnlijke vertrek van Wesley Sneijder daarbij is er tot op heden meer afgebrokkeld dan opgebouwd.

Deze week zal Valencia opnieuw rond de tafel gaan met Ajax en omdat je mag aannemen dat de Spanjaarden inmiddels weten dat er geen kadootjes uitgedeeld worden in Amsterdam zullen ze dit keer wèl met een goed bod komen (zie ook eerdere bericht).

Martin van Geel was vastberaden dat hij erin zou slagen de gewenste opvolgers van Babel, Perez en De Mul snel binnen zou halen maar bij de eerste de beste die hij op zijn lijstje heeft staan; Luis Suarez, loopt hij al tegen problemen op die hij eigenlijk kon verwachten: De spits heeft nog een contract voor maar liefst 4 jaar in Groningen!).

Over een maand zijn de cruciale duels in de voorronde van de Champions League en als Van Geel zijn coach Ten Cate nog enige tijd wil geven om de nieuwe aankopen ook daadwerkelijk in te passen dan mag hij wel opschieten! Met die deadline in het achterhoofd hopen we maar dat Van Geel niet snel enkele paniekaankopen uit de kast trekt waardoor de ontvangen Babel-miljoenen direct weer worden weggegooid. We wachten gespannen af wat er komen gaat…

Related posts