Van Gaal: ‘Arveladze mag vertrekken maar niet naar Ajax’

Shota Arveladze mag dan gepolst zijn door Ajax (zie eerdere bericht), volgens Louis van Gaal van de Alkmaarse club zal de Georgiër sowieso niet vertrekken naar Amsterdam. Van Gaal benadrukt in De Telegraaf dat de spits sowieso niet naar een concurrent zal verkassen. Verder wist de oefenmeester niets van eventuele interesse van Ajax. Van Gaal gaf te kennen dat hij het geen probleem zou vinden als Arveladze, die nog een contract voor één seizoen heeft in Alkmaar, naar het buitenland zou vertrekken. ,,Maar hij mag niet naar een Nederlandse club”, aldus de oefenmeester.

Over een eventuele transfer naar de Amsterdammers zegt Van Gaal het volgende: ,,Die transfer is bij ons gesprek niet ter sprake gekomen… Twee jaar geleden wilde Ajax hem niet hebben. Het zou veel over Shota zeggen als hij er nu toch weer naartoe zou willen.”

Als ik Van Gaal was zou ik er geen geld op willen zetten dat Arveladze niet (meer) naar Ajax zou willen. Arveladze zelf denkt er toch heel anders over. Afgelopen januari liet de spits van AZ nog weten dat niet AZ maar Ajax ZIJN club is en dat zijn hart nog steeds in Amsterdam ligt (zie eerdere bericht).

Related posts