Colin: ‘Mijn hart lag altijd bij Ajax maar nooit uitgesproken omdat ik bij psv zat’

De 26-jarige verdediger Jurgen Colin kan een contract bij Ajax verdienen als hij zich de komende drie weken weet te bewijzen tegenover de Technische staf van Ajax (zie eerdere bericht). Colin kan voor een gelimiteerde transfersom vertrekken bij Norwich City en gaf de voorgaande week in het weekblad Voetbal International aan graag weer terug te willen keren naar de Nederlandse competitie.

In het genoemde weekblad sprak Colin al over Ajax terwijl er toen nog niets bekend was terzake een eventuele transfer. Colin vertelde onder andere het navolgende: ,,Al vanaf mijn jeugd ligt mijn hart bij Ajax. Ik heb het nooit uitgesproken omdat ik bij PSV zat, maar dat maakt nu niks meer uit. Alles van Ajax vind ik gewoon vet. De sfeer, het stadion en het tenue. Het straalt allemaal klasse uit. En als het goed wordt uitgevoerd is er geen mooiere stijl van voetballen dan de Ajax-stijl. Een tikje arrogant, dat spreekt me wel aan”.

Related posts