Van der Vaart: ‘Eerst naar Spanje dan terug naar Ajax’

Rafael van der Vaart (25) heeft de wens uitgesproken ooit nog eens terug te keren bij zijn jeugdliefde Ajax. Dit deed hij tegenover Ajax Internet TV. De middenvelder die momenteel uitkomt voor Hamburger SV ambieert een vervolg van zijn loopbaan in de Primera División, om daarna terug te keren naar de Amsterdamse club.

,,Natuurlijk mis ik Ajax nog steeds. Ik heb zolang in dat shirt gespeeld, dat zit in je hart”, vertelt Van der Vaart. ,,Ik heb het nog erg naar mij zin in Hamburg. Maar ik zou natuurlijk wel eens naar Spanje willen. En dan terug naar Nederland”, aldus de 44-voudig Oranje international.
De geboren Heemskerker geldt momenteel als de belangrijkste pion in de ploeg van trainer Huub Stevens bij HSV. Recentelijk stond de voormalig Ajacied nog in de belangstelling van Bayern München, daarvoor toonde onder meer Real Madrid en FC Barcelona vage interesse in de aanvallende middenvelder.

Related posts